Termeni si conditii de utilizare

  1. Conditii generale de utilizare: Utilizarea site-ului www.gradinitaaxia.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.
  2. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului www.gradinitaaxia.ro Continutul, design-ul site-ului si baza de date reprezinta proprietatea www.gradinitaaxia.ro si sunt protejate de legislatia in vigoare in Romania, in privinta drepturilor de autor si a drepturilor conexe. In privinta continutului postat de administratori, vizibil in sectiunea “Articole” si “Noutati”, dreptul de autor si responsabilitatea asupra informatiilor le revin exclusiv administratorilor.
  3. Continutul site-ului poate fi utilizat exclusiv in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul scris in prealabil al www.gradinitaaxia.ro Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului www.gradinitaaxia.ro. Este permisa reproducerea a maximum doua paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei si cu link catre site-ul nostru, dupa urmatorul model: Sursa: www.gradinitaaxia.ro
  4. Modificarea termenilor si a conditiilor www.gradinitaaxia.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul termenilor si conditiilor de utilizare, fara o notificare anterioara a utilizatorului.